rss Uutisia

Miesten hormonit: Ympyrätalon apteekin näytteenotto

Videoesittely, kuinka näytteenotto sujuu Ympyrätalon apteekissa.

Lue lisää


Ympyrätalon apteekki – tule kysymään seksuaaliterveydestä!

Ympyrätalon apteekissa keskiviikkona 8.2. kello 14–16 ja perjantaina 10.2. kello 12–14 on paikalla Miesklinikan asiantuntijat. Tervetuloa kysymään seksuaaliterveydestä!

Lue lisää


6.8.2015 Seksuaalineuvoja Jouni Pölösen esittely

Monipuolista apua seksuaalisuuden toteutumisen ongelmiin seksuaalineuvoja, terapeutti Jouni Pölöseltä.

Lue lisää


7.6.2015 Miesklinikan uudet asiantuntijat esittäytyvät

Miesklinikka.com on saanut joukkoihinsa uusia asiantuntijoita. Asiantuntijaosio on päivitetty esittelemään nykyistä seksuaaliterveyden työryhmäämme.

Lue lisää


31.8.2012 Start Your Engines

Miehet eivät ole yhdestä puusta. On kuitenkin yksi asia, joka yhdistää. Tämä näkyy jo ensimmäisiä askeleita tapailevassa pikku pojassa, mopoa virittävässä nuoressa miehessä tai kvartaalituloksen eteen kilvoittelevassa businessmiehessä. Siis suorittamisessa. Ylihän se joskus menee ja voi tulla peräseinä vastaan. Pitäisi olla enemmän, olla parempi, ei saisi menettää kasvojaan, ja kuitenkin voi ne menettää.

Lue lisää


31.8.2012 Mitä on personal training?

Personal trainer eli omaohjaaja on henkilökohtainen kuntovalmentaja. Personal trainer laatii yhdessä asiakkaansa kanssa, asiakkaan toiveita kuunnellen kunto-ohjelman, joka sisältää liikuntaa ja terveellisen ja mielekkään ruokavalion. Personal trainer seuraa myös tarkasti asiakkaan levon ja aktiivisuuden suhdetta.

Lue lisää


30.8.2012 Miesklinikka.com:iin tehty 2,3 miljoonaa vierailua

Vuonna 2004 perustetulle Miesklinikka.com -sivustolle on elokuun 2012 loppuun mennessä tehty noin 2,3 miljoonaa vierailua. Sivusto sisältää massiivisen kysmys-vastaus -palstan, jossa vastattuna on noin 10 000 kysymystä urologille, seksologille, seksuaaliterapeutille ja miehen jaksamiseen perehtyneelle erikoislääkärille.

Lue lisääTee sivusta PDF Tulosta
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä