Urologin vastauspalsta

Näytä aikaväliltä:
mietityttää

Peniksen pituus

Olen 17-vuotias poika ja penikseni on lepotilassa n. 8cm ja erektiossa 13-13,5 cm pitkä. Ovatko nuo normaaleja pituuksia?

Vastaus

Nuo pituudet ovat täysin normaaleja.

Juhana Piha
Ylilääkäri

Oinas 71

Ilmaa virtsaputkesta

Hei. Olen 46 vuotinen mies. Ongelmana on kun virtauksen loppuvaiheessa
Tulee ilmaa. ( aivan kuin sulkisi ).
Mikä voisi olla vaivana?

Vastaus

Sinun kannattaa hakeutua urologin vastaanotolle asian selvittämiseksi.

Juhana Piha
Ylilääkäri

Vili ahoniemi

K

Moi olen 12v ja haluisin tietää onko sillä väliä jos toinen kivekseni on noin 10~15mm isompi kuin toinen. Olisikos mitään syytä tähän vai onko se normaalia?

Vastaus

Kuulostaa normaalilta. Kivekset ovat useimmiten hiukan erikokoisia.

hypolo

virtsassa "pilvimäistä jutskaa"

Onko normaalia jos virtsassa on seassa silmin nähtävästi spermaa eli pilvistä haituvaa. voiko sitä olla rakossa minne se on joutunut orgasmin yhteydessä. Ilmoittaako labra jos huomaa et siitiöitä virtsassa. Onko normaali virtsassa jonkin verran siittiöitä. Yleensä proteiini on + kun virtsa on testattu voiko se johtua yöstä jutusta.

Vastaus

Osa spermasta menee virtsarakoon eli sitä kautta sen huomaa virtsassa. Virtsanäytteestä ei tutkita siittiöitä.

mie82

verta spermassa

Moi, kysyisin mistä mahdollisesti on peräisin verinen sperma, voiko olla joku sairaus tai jokin repeytymä? Kyseinen ilmiö tapahtui paripäivää sitten naisystävän kanssa harrastetussa seksissä. Huomasin asian kondomista. Naisystäväni antoi minulle suuseksiä, joka kylläkin koski. Omasta mielestäni se oli liian voimakasta ja sanoinkin asiasta kesken seksin. Voiko suuseksillä olla syy-yhteys vereen? Olen myös tutkinut alapäätäni tarkemmin juuri tuon veren takia ja huomasin virtsaputken sisässä, aivan siinä suuaukolla sellaisia limakalvon värisiä nystyröitä noin 10kpl kooltaan ehkä 1mm x1mm /kpl. Voivatko nämä kappaleet olla joitain syyliä vai onko virtsaputki voinut repeytyä. Nystyrät ovat ehkä hieman rakkulamaisia mutta eivät ole kipeitä ja virtsaaminen ei satu. Olen alkanut tulemaan hieman epäileväksi, että voiko kysymyksessä olla Kondylooma

Vastaus

Spermassa voi olla silloin tällöin eturauhasesta peräisn olevaa verta. Mutta nuo nystyrät vaativat ihotautilääkärin tutkimisen.


ympyratalon apteekki

Tee sivusta PDF Tulosta
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä