Urologin vastauspalsta

Näytä aikaväliltä:
Poika14

Syyliä peniksessä

Elikkä minulla on normaaleja talirauhasia ja sitten sellasia pieniä syylä rykelmiä frelumin molemilla puolella peniksen ylhäällä ei kummiskaan limakalvo alueilla vaan vähän ennen terskaa eli nahkassa.
Mitä nämä ovat ? En ole ikinä ole ollut yhdynnässä. Pesen peniksen säännöllisesti.
Tossa on kuva missä syylät on omassa peniksessä

VASTAUS: Tosiaankin ,rengastamasi kohta sisältää syylänalun tai ainakin muistuttaa sitä, Se ei välttämättä ole condylommaviruksen aiheuttama. Silti tuon poistaminen on järkevää ja tapahtuu kylmäsuihkeella (Kryotuksella) jossa nestemäinen typpi jäähdyttää alueen niin kylmäksi ,että virus kuolee ja syylä lähtee. Ihotautilääkäri voi hoitaa.

haloo

verenpurkauma

tyttöystäväni puraisi vahingossa peniksen sivusta esinahasta, siihen tuli pieni haava, jonka seurauksena heti sen jälkeen esinahka rupesi paisumaan. siihen tuli erittäin iso patti. onko normaalia ja kauan kestää parantua vai parantuuko vaan oottamalla?

VASTAUS: dramaattisen näköinen ihonalainen verenpurkauma kyllä "sulaa" 4-5 pvässä, ei jätä haittoja.

G

Terska ja esinahka

Terskani on melko kuiva ja sen alaosassa on jotain valkoista töhnää. Olen käyttäbyt hydrocortisonia, mutta se ei tunnu imeytyvän ollenkaan. Olen 18-vuotias mies ja en ole ollut yhdynnässä. Onko kyseessä hiiva?

VASTAUS: Kokeile Canestenia
5 -7 vrk ajan ,hydrokortisonia en suosittele herkälle terskan iholle muutamaa päivää kauempaa.

Moi miten menee

Kivespussin suonikohjut (varikoseele)

Minulla on luultavammin suonikohjuja kivespussissa. Siis sillä perusteella mitä olen lukenut netistä. En siis ole vielä lääkärissä käynyt. Mutta tuntomerkit täsmäävät: " kohju" on vasemmalla puolella ja vähän kuin suonia tai vastaavaa. Niin mitä hoitotoimenpiteita on kyseiselle oireelle jostain leikkauksesta, laser (joku toimenpide) ja jonkinlaisesta imusta olen kuullut. Sitten olen kuullut että kohjut voivat aiheuttaa ongelmia siittiöissä, niin ovatko ne ongelmat tilapäisiä niin kuin maalaisjärjellä ajattelin vai jatkuvatko siittiö ongelmat hoitotoimenpiteiden jälkeenkin. Tämä on ehkä tyhmä kysymys mutta missä pääkaupunkiseudun "hoitolaitoksessa" kannattaa käydä. Olen muuten 15v poika.

VASTAUS: urologi on oikea osite ,luota hänen arvioonsa.Löydät urologin yksityisiltä lääkäriasemilta

mies20

andropenis

Morjesta

Sellanen kysymys, että toimiiko toi laite, vai onko kaikki ton tapaset vaan huijausta?

Kannattaako sellast ees ostaa?

VASTAUS: ko. venytyslaitteesta löytyy "tutkimustuloksia" ,jotka ovat pääosin käyttäjäkokemuksia.Osa porukasta on saanut 1-2 cm pituutta lisää, osa vain pipppelin kipeäksi. Lienee aika hankala käyttää.Toisaalta ilmeisen vaaraton oikein käytettynä. Oma arvioni :hyöty : verraten heikko + , psykologinen hyöty isompi ? kustannus/hyöty-suhde suurehko


Tee sivusta PDF Tulosta
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä