Miehen jaksaminen ja yleiskrempat - lääkäri vastaa

Näytä aikaväliltä:
erittäin kipeä

Ei aihetta

Moi! olen vasta 15v poika mulla on kauhesti pään särkyjä välillä
ja aamulla kun pitäisi herätä ylös mua ei saada kirveelläkään ylös se haittaa minun koulun käyntiäni uhattu jo laittaa koulukotiin mitä teen oon käyny lääkärissä ja psygologilla ei mitään havaittu! ja mikään ei tahdo kiinnosta ainiin en saa unta ku joskus 1 aikaa yöl tai joskus myöhempääkin olisi kiva tietää pystytkö kertomaan mitä teen näkö on -2 ja on silmä lasit mutta en käytä paljoa ois kiva jos keksit konstin aamu heräämisiin veikkaan että mulla on joku tauti ennen aamu heräämiset ei ollu niin vaikeita.

VASTAUS: Viime yökään ei näyttänyt menevän putkeen. Vaikuttaa siltä että kun saat lopulta unen nukkuisit pitkälle aamupäivään eli olet iltavirkku, jolloin käy niin että unen määrä ei vain riitä. Tarvitset n. 8 tuntia unta Nyt kun kaikki virallinen touhu ,koulut ym. on kellotettu sun kannalta väärään aikaan ei auta kuin rukata sun omaa sisäistä kelloasi samaan tahtiin. eli kokeile hivuttautua aluksi puolituntia aikaisemmin petiin ja olla ajattelematta nukkumista sen sijaan pistä haaveita peliin, unelmoi ja ole rohkeasti jotain mitä ikinä haluaisit siinä unesi rajamailla niin roolihahmosi tai se mistä unelmoit vie sinut itsestään uneen. Hyvä apukonsti mielikuvituksellle voisi olla fantasiakirja tai sarjakuvat. keksitkö muuten yhtään asiaa josta voisit olla vaikka periaatteessa kiinnostunut.. kerro siitä jollekin jolla voisi olla samanlainen kiinnostuksen kohde... Hikeä irrottava liikunta illansuussa ja kuuma kylpy/sauna illalla pari tuntia ennen nukkumaanmenoa rauhoittavat kummasti, päänsärkysi lienee selvitetty, voi johtua unenpuutteesta, stressistä,jännittämisestä, niskoista,silmistä. Tilapäisesti päänsärkyyn voi ottaa Panadolin tai jopa kahvia (aamuisin ). Masennukselle taas on tyypillistä unihäiriön lisäksi se että mikään ei kiinnosta ( oikeasti siis ) ,keskittymisen ja muistamisen vaikeus, mielihyvän kokemisen tunne on poissa eli aiemmin kivöilta tuntuneetkaan asiat ei sytytä mitenkään , rinnassa tai päässä tuntuu puristava tunne ( ahdistaa ) Jos tunnistit näitä omiksesi niin sille lekurille tai psykologille olisi vielä sittenkin asiaa. Näitä asioita voidaan hoitaa, niin että aivot alkaa pelittää ja homma tuntuu taas kivalta. Onko taustalla sittenkin koulupelko tai ahdistus koulunkäyntiä kohtaan.Koetko olevasi jollain tavalla ulkopuolinen ja jääväsi aina yksin. Funtsi näitä ja käy tätä kirjettä läpi vielä vanhempiesi ja kouluterveydenhoitajan kanssa.

??

kyhmy kyljessä

Minulla on jo vuoden ajan tuntunut oikealla puolella kyljessä peukalonpään kokoinen kyhmy, se on aika kipeä kun sitä painelee/tunnustelee.
Mikähän tämä mysteerinen kyhmy voisi olla, en ole saanut aikaiseksi mennä lääkäriin tutkimuksiin.

VASTAUS: oikea vastaus tässä on näyttö lääkärille eli varaapa huomenna aika. Ei vaikuta vaaralliselta mutta koska on arkakin niin toimi pian.

huolestunut

patti

Hei, olen 15-vuotias poika. Minulla on kivespussin ja reiden kohtaamis paikassa(kumminkin kivespussin puolella,kivesten korkeudella mutta sivussa) joku outo patti, ettei sinänsä ihan kiveksen lähellä eikä siinä kiinni. Ei ole kipeä. Toisella puolen oli saman tyyppinen samassa kohdassa, mutta tätä oikean puoleista tunnustelin ja puristinki aika voimakkaasti, ja se on siitä kasvanut jonkin verran. Vasemman puoleinen patti on hävinnyt kokonaan. Patti on pitkulainen sentin pitkä ja alle puolisenttiä kapea. Patti on nahan alla ja tuntuu vähän kuin rustolta, mutta en tiedä mikä se on ja se huolestuttaa. Voisiko se olla jotai vakavaakin.

Vastaus: vaaraton imusolmuke ,jonka kuuluu itsestään pienetä .Sen tehtävä on muodostaa vasta-aineita ja valkosoluja bakteereja ja viruksia vastaan . Kova lähes liikkumaton jupura kannnattaa sitävastoin tutkituttaa

jesus

Hiivako?

Olen 30 vuotias mies ja ongelmana peräaukon kutina.Peräaukon seudulle kertyy sellaista valkoista töhnää.mikä avuksi inhottavaan vaivaan?

VASTAUS: voi olla myös peräaukon haavaumia,jotka kutisee, sieni aiheuttaa myös ihon punoitusta, Kokeile nyt aluksi sibicortia 3 vrk ajan alueelle sitten siirry Canesteniin kerran iltaisin viikon ajan

jaska

kivekset

onko vaarallista jos veljeni on 13 v ja hänen toine kives on alempana kuin toine ja se alempana oleva on isompi kuin se toinen.
Tai jos hänen peniksensä ei ole kuin 5 cm ja jäykkänä 10 cm

Vastaus: ei ole vaarallista,testosteronieritys vielä voimistuu ja sukuelintenkin kasvukehitys samoinkuin koko kropan kehitys on vielä tuossa iässä kesken.


ympyratalon apteekki

Tee sivusta PDF Tulosta
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä