Urologin vastauspalsta

Näytä aikaväliltä:
veikko

terskan punoitus

mulla joskus hiukan arkuutta teskassa,hiukan kuiva ja pientä punoitusta,sivelen niveaa,normaalia ja se auttaa.mutta onko parempaa voidetta jota voisi käyttää?apteekista!
-----------------------

VASTAUS

Käyttämäsi Nivea sopii ihan hyvin.

Pellervo Petäys
urologian erikoislääkäri

kyselijä

Kirvely virtsatessa

Kyselen mieheni puolesta: Hänellä on satunnaisesti kirvelyä virtsatessa, mutta sukupuolitauteja ei pitäisi olla. Kirvelyä esiintyy yleensä vain yhtenä päivänä, enkä ole huomannut, onko sillä yhteyttä seksiin tai masturbointiin. Yleensä edellisenä iltana on jompaa kumpaa ollut, ja kirvelyä on sitten seuraavana päivänä. Onko tällainen haitallista, jos se on kuitenkin vain satunnaista?
-----------------------

VASTAUS

Ei ole haitallista koska esiintyy vain ajoittain. Jos muuttuu jokapäiväiseksi, syytä hakeutua virtsakokeisiin ja lääkärin tutkimukseen-

Pellervo Petäys
urologian erikoislääkäri

Mikke

Penis on alkanut kuivumaan

Olin jokin aikaa sitten snorklausreissulla lämpimillä vesillä ja sen jälkeen olen havainnut että penistä on alkanut kuivumaan.

Ensin ajattelin että suolavesi ärsytti mutta nyt reissusta on jo kuukausia ja silti penis kuivaa.

Kuivuminen tapahtuu pahiten kun terskan ottaa esiin masturboidessa. Sekä terska että esinahka kuivahtaa hetkessä (alle min) ja muuttuu valkoiseksi ja ihoa alkaa irtoamaan.

Mistä kyse ?

Seksielämäni on kohtuu aktiivinen.
-------------------------

VASTAUS

Huolehdi hygieniasta, pesuista hyvin. Pesun ja kuivaamisen jälkeen voit käyttää kosteuttavia voiteita ja öljyjä ( Humekatan, Ceridal yms.)

Pellervo Petäys
urologian erikoislääkäri

kiitos

kuiva terska

millainen on kuiva terska?

moi

kuiva terska

moi!haluaisin tietää millainen on kuiva terska.onko siin sellasia niinku vähä niinku halkeamia mut semmottia ihanku viivoja


ympyratalon apteekki

Tee sivusta PDF Tulosta
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä