Urologin vastauspalsta

Näytä aikaväliltä:
Pete

Pigmenttimuutos terskassa

Tervehdys!
Olen 47 vuotias ja mielestäni täysin terve mies - huomasin noin vuosi sitten terskassani pienen tummentuneen viirun (noin 1mm x 6 mm) - ajattelin, että kyseessä on luontainen pigmenttimuutostos - 1-2 kk sitten huomasin, että vastaavanlainen täplä (2mm x 2 mm) on ilmestynyt myös terskaan aivan virtsaputken aukon tuntumaan - väriltään läikät ovat hieman ruskehtavia (ei kovin tumia - ikääkuin pisamoita) - pitäiskö asiasta huolestua vai onko läikät iän mukanaan tuomia maksaläikkiä tms? Itse en ole pisamainen - luomia toki löytyy normaalisti.
Kiitos jo etukäteen vastauksesta!
T: Pete

martti

kives vaivat!

terve!vaivani on että oikean puoleinen kivekseni nousee ylös terskan juureni yläpuolelle siten että sen joutuu välillä painamaan takaisin alas.kipua on ruvennut tuntumaan jo nivusissa ja alavatsassa.olen käynyt kives ultrassa,verikokeissa ja virtsanäytteissä mutta kaikki oli kunnossa.olen jonossa urologille mutta haluaisin tiätää jo etukäteen missä voisi olla vika?jono on 4 kuukautta!!!

urologi Pellervo PetäysVastaus 26.5.2006

Vastaus 26.5.2006 kysymykseen: " näppylöitä peniksen juuressa ja sen yläpuolella". 25.5.2006 timppa

Timppa hyvä, Sinun oireesi tutkimus ja hoito kuuluu ihotautien erikoislääkärin alaan. Potilasta näkemättä on näppylöiden laadusta ja syystä mahdotonta sanoa mitään. Hakeudu ihotautilääkärin vastaanotolle.

urologi Pellervo Petäys

Vastaus 26.5.2006 kysymykseen: " kives vaivat ". 26.5.2006 martti.

Molempia kiveksiä ympäröi verkkomainen kivesten kohottajalihas, musculus cremaser. Oireesi ei ole vaarallinen. Tämä lihas kirirstyessään saattaa kohottaa kiveksen ylös lähelle nivuskanavan ulkoaukkoa.Odottelet rauhassa urologin vastaanottoa. Hän tutkimuksensa jälkeen ilmoittaa, onko jokin toimenpide tarpeellinen.

joksu

kumma

olen kohta 15 ja voiko olla että minulla on kivessyöpä tai sukupuolitauti? onko se perinnöllistä koska en ole koskaan harrastun seksiä. Oikeassa kiveksessä on pieni millin halkaisijaltaan kokoinen patti ja 1cm kokoinen pehmeä kudos. Varressa, esinahassa ja kivespusseissa on valkoisia näppyjä, vastatkaa koska urologille en uskalla mennä


ympyratalon apteekki

Tee sivusta PDF Tulosta
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä